מדיניות הפרטיות

מדיניות הפרטיות

תאריך תוקף מדיניות הפרטיות של אתר אינטרנט: 1 ביוני 2021
1. מבוא.

החברה שלנו ("אנחנו", "אנחנו" או "חברה") היא חלק מקבוצת TriCal ומחויבת לכבד את זכויות הפרטיות של לקוחותיה, מבקריה ומשתמשים אחרים באתר החברה - ("אתר"). יצרנו מדיניות פרטיות של אתר זה ("מדיניות פרטיות") כדי לתת לך ביטחון בעת ​​הביקור באתר שלך והשימוש בו, וכדי להפגין את מחויבותנו לשיטות מידע הוגנות ולהגנה על הפרטיות. מדיניות פרטיות זו חלה רק על האתר ועל כל מיקום לא מקוון בו אנו הופכים את מדיניות זו לזמינה עבורך, ולא לכל אתרים אחרים שאליהם תוכל לגשת מהאתר, אשר לכל אחד מהם עשויה להיות איסוף נתונים, אחסון ו השתמש בשיטות ומדיניות השונות באופן מהותי ממדיניות פרטיות זו.

2. שיטות איסוף מידע
2.1. סוגי מידע שנאספו

(א) נתונים שנאספו. אנו עוקבים ואוספים אוטומטית את קטגוריות המידע הבאות בעת ביקורכם באתר שלנו: (1) כתובות IP; (2) שרתי דומיין; (3) סוגי מחשבים הניגשים לאתר; ו- (4) סוגי דפדפני אינטרנט המשמשים לגישה לאתר (ביחד "נתוני תנועה"). נתוני התעבורה אנונימיים ואנו לא משתמשים בהם לזיהוי אישי שלך אך מועילים למטרות שיווק או לשיפור החוויה שלך באתר. אם אינך רוצה שנשתף את נתוני התעבורה שלך עם צד שלישי כלשהו, ​​אנא לחץ כאן: https://teleosag.com/do-not-sell/ אך עליך להבין כי בקשה כזו תגביל ככל הנראה את יכולתך לנצל את כל התכונות והשירותים שאנו מציעים באתר.

אנו משתמשים גם ב"עוגיות " - עוגיות הן פיסות מידע קטנות של אתרים המאחסנים במחשב שלך כגון מזהה משתמש, מזהה הפעלה או כל טקסט אחר. אם תנקה את קובצי ה- Cookie שלך, תנותק מכל האתרים ואתרי האינטרנט לא תזכור הגדרות ששינית בהן. אנו משתמשים בעוגיות כדי להתאים אישית תוכן ספציפי לתחומי העניין שלך ולשמור את הסיסמה שלך כך שלא תצטרך להזין אותו מחדש בכל פעם שאתה מבקר באתר. אתה רשאי לשנות או לבטל את הסכמתך לעוגיות באתר שלנו בכל עת.

(ב) מידע אישי שנאסף. על מנת שתוכל לגשת לשירותים מסוימים או לתוכן פרימיום שאנו מציעים באמצעות האתר, אנו עשויים לדרוש ממך לספק לנו מידע מסוים המזהה אותך באופן אישי ("מידע אישי"). מידע אישי כולל את קטגוריות המידע הבאות: (1) נתוני יצירת קשר (כגון שמך, כתובת הדואר שלך או כתובת הדואר האלקטרוני שלך); (2) נתונים פיננסיים (כגון החשבון או מספר כרטיס האשראי שלך); ו (3) נתונים דמוגרפיים (כגון המיקוד שלך). אם אתה מתקשר איתנו בדואר אלקטרוני, ממלא טפסים מקוונים, סקרים או ערכי תחרות, או מבצע הזמנה עבור כל אחד מהמוצרים והשירותים שלנו, כל מידע המסופק בתקשורת כזו עשוי להיאסף כמידע אישי. אנו מקיימים נוהל עבורך לבדוק ולבקש שינויים במידע האישי שלך; הליך זה מתואר בסעיף 3.1 להלן.

2.2. שימוש במידע שנאסף

(א) שימוש בחברה במידע. אנו משתמשים בנתוני יצירת קשר כדי לשלוח לך מידע אודות החברה שלנו או המוצרים או השירותים שלנו, או חומר פרסומי מכמה מהשותפים שלנו, או כדי ליצור איתך קשר במידת הצורך. אנו משתמשים בנתונים הפיננסיים שלך כדי לאמת את כשירותך עבור מוצרים או שירותים מסוימים ולחייב אותך בגין מוצרים ושירותים. אנו משתמשים בנתונים הדמוגרפיים שלך כדי להתאים ולהתאים את החוויה שלך באתר, ולהציג תוכן שלדעתנו עשוי להתעניין ובהתאם להעדפותיך.

(ב) שיתוף מידע אישי. אנו משתפים קטגוריות מידע מסוימות שאנו אוספים ממך בדרכים המתוארות במדיניות פרטיות זו. איננו חולקים נתונים דמוגרפיים עם מפרסמים, אך משתפים עם צד שלישי רק על בסיס מצטבר (כלומר, שאינו ניתן לזיהוי אישי) לניתוח. אנו חולקים את נתוני הקשר עם חברות השותפים שלנו, אשר ירצו לשלוח לך מידע אודות המוצרים או השירותים שלהם. נהלי ביטול הסכמה ברורים יהיו זמינים בתקשורת הזו. אם אינך מעוניין שיתוף הנתונים שלך עם חברות השותפים שלנו, אנא לחץ כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350 אנו משתפים גם נתוני קשר ונתונים פיננסיים עם השותפים העסקיים שלנו המסייעים לנו בביצוע שירותי ליבה (כגון אירוח, חיוב, מילוי או אחסון נתונים ואבטחה) הקשורים לפעולתנו באתר.

(ג) בחירת המשתמש ביחס לאיסוף, שימוש והפצת מידע אישי. אתה יכול לבחור לא למסור לנו מידע אישי כלשהו. באירוע כזה, אתה עדיין יכול לגשת ולהשתמש בחלק ניכר מהאתר; אולם לא תוכל לגשת ולהשתמש באותם חלקים באתר הדורשים את המידע האישי שלך. אם אינך מעוניין לקבל מידע וחומר קידום מכירות מאתנו או מכמה מהשותפים שלנו, תוכל לבחור באפשרות "ביטול הסכמה" המתאימה בכל פעם שנבקש ממך מידע אישי.

3. סודיות ואבטחת המידע האישי.

אלא אם כן צוין אחרת במדיניות פרטיות זו, אנו נשמור את המידע האישי שלך פרטי ולא נשתף אותו עם צדדים שלישיים, אלא אם כן יש צורך בגילוי כזה כדי: (א) לציית לצו בית משפט או להליך משפטי אחר; (ב) להגן על זכויותינו או רכושנו; או (ג) לאכוף את תנאי השימוש שלנו. המידע האישי שלך מאוחסן בשרתים מאובטחים שאינם נגישים על ידי צד שלישי. אנו מספקים לך את היכולת להעביר את המידע האישי שלך באמצעות ערוצים מאובטחים ומוצפנים אם אתה משתמש בדפדפן אינטרנט מאובזר באופן דומה.

3.1. יכולת המשתמש להגיע, לעדכן ולתקן מידע אישי.

אנו מקיימים נוהל על מנת לסייע לך לאשר שהמידע האישי שלך נשאר נכון ומעודכן. בכל עת תוכל למלא את הטופס כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350 אתה רשאי לבקש: (א) לעיין ולעדכן או למחוק את המידע האישי שלך שכבר אספנו; (ב) לבחור אם ברצונך שנשלח לך מידע אודות החברה שלנו, או חומר פרסומי מכמה מהשותפים שלנו; ו/או (ג) לבחור אם אתה רוצה שנשתף את המידע האישי שלך עם צדדים שלישיים.

3.3. מידע ציבורי.

האתר עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים. איננו אחראים לנוהלי הפרטיות או לתוכן של אתרים כאלה.

4. עדכונים ושינויים במדיניות הפרטיות.

אנו שומרים לעצמנו את הזכות, בכל עת וללא הודעה מוקדמת, להוסיף, לשנות, לעדכן או לשנות מדיניות פרטיות זו, פשוט על ידי פרסום שינוי כזה, עדכון או שינוי באתר זה וללא כל הודעה אחרת אליכם. כל שינוי, עדכון או שינוי כאמור ייכנסו לתוקף מיד עם הפרסום באתר.

5. זכויות הפרטיות שלך בקליפורניה.
5.1 להאיר את האור

על פי חוק "האיר את האור" בקליפורניה, תושבי קליפורניה המספקים מידע אישי בקבלת מוצרים או שירותים לשימוש אישי, משפחתי או ביתי זכאים לבקש ולקבל מאיתנו, אחת לשנה קלנדרית, מידע על פרטי הלקוח שחלקנו, אם בכלל, עם עסקים אחרים למטרות שיווק ישיר משלהם. במידת הצורך, מידע זה יכלול את קטגוריות פרטי הלקוח ואת השמות והכתובות של אותם עסקים איתם שיתפנו מידע על לקוחות בשנה הקלנדרית הקודמת.

לקבלת מידע זה, אנא מלא את המידע כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

שים לב שלא כל שיתוף המידע מכוסה בדרישות "האיר את האור" ורק מידע נדרש ייכלל בתגובתנו.

5.2 קטינים

איננו מבקשים או אוספים ביודעין מידע מאף אחד מתחת לגיל 18. אם אתה מתחת לגיל 18 אל תשלח או שתף אותנו בפרטים אישיים. אם נלמד שאספנו מידע כזה נמחק מידע זה. אם ברצונך לבקש הסרה של מידע כזה, אנא מלא את הטופס כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

5.3 חוק פרטיות לצרכנים בקליפורניה

חוק פרטיות הצרכנים בקליפורניה ("CCPA") מספק זכויות נוספות לתושבי קליפורניה בנוגע לאיסוף המידע והשימוש בו.

5.3.1 קטגוריות של מידע אישי שנאסף

אנו מזהים להלן את קטגוריות המידע האישי שאספנו אודות המשתמשים שלנו ב -12 החודשים האחרונים, תוך שימוש בקטגוריות המסופקות ב- CCPA.

  • מזהים
  • מידע על רשומות לקוחות
  • מידע מסחרי
  • מידע על פעילות אינטרנט או רשת אלקטרונית אחרת
  • נתוני מיקום גיאוגרפי
  • מידע שמע, ויזואלי, אלקטרוני או דומה
  • מידע מקצועי או תעסוקתי
  • מסקנות

לפרטים נוספים על המידע שאנו אוספים, כולל המקורות שממנו אנו מקבלים מידע, עיין בנוהלי איסוף המידע שלנו לעיל. אנו אוספים ומשתמשים בקטגוריות אלה של מידע אישי למטרות עסקיות המתוארות בסעיף איסוף מידע לעיל.

5.3.2 קטגוריות של מידע אישי שנמכרו

החברה אינה מוכרת מידע כהגדרתו במסגרת CCPA.

5.3.3 זכויות תושבי קליפורניה

(א) זכות הידיעה.

  • קטגוריות המידע האישי שאספנו עליך;
  • קטגוריות המקורות מהן נאסף המידע האישי;
  • את קטגוריות המידע האישי אודותיך חשפנו למטרה עסקית;
  • הקטגוריות של צדדים שלישיים אליהם נחשף המידע האישי למטרה עסקית;
  • המטרה העסקית או המסחרית לאיסוף המידע האישי; ו
  • נתוני המידע האישיים שאספנו עליך.

למימוש זכות הידיעה, אנא שלח בקשה באמצעות הטופס המקוון שלנו: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

בבקשה, ציין איזו זכות אתה מבקש לממש והיקף הבקשה. אנו נאשר את קבלת בקשתך בתוך 10 ימים. אנו עשויים לדרוש ממך מידע ספציפי כדי לעזור לנו לאמת את זהותך ולעבד את בקשתך. אם לא נוכל לאמת את זהותך, אנו עשויים לדחות את בקשתך. אם אנו דוחים את בקשתך, נסביר את הסיבה לכך בתגובתנו.

(ב) זכות המחיקה. יש לך את הזכות לבקש שנמחק את המידע האישי שאספנו ממך ב -12 החודשים האחרונים. למימוש זכות המחיקה, אנא שלח בקשה כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

בבקשה, ציין איזו זכות אתה מבקש לממש והיקף הבקשה. אנו נאשר את קבלת בקשתך בתוך 10 ימים. אנו עשויים לדרוש ממך מידע ספציפי כדי לעזור לנו לאמת את זהותך ולעבד את בקשתך. אם לא נוכל לאמת את זהותך, אנו עשויים לדחות את בקשתך. אם אנו דוחים את בקשתך, נסביר את הסיבה לכך בתגובתנו.

(ג) זכות ההסכמה יש לך את הזכות להגיד לנו לא למכור את המידע שלך בכל עת. אין צורך לבטל את הסכמתך למכירת הנתונים שלך מכיוון שאתר זה אינו מוכר נתוני מבקרים או לקוחות. עם זאת, אם ברצונך לממש את זכויותיך, אנא מלא את הטופס כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

איננו מבקשים או אוספים ביודעין מידע מאף אחד מתחת לגיל 18. אם אתה מתחת לגיל 18, אל תשלח או תשתף אותנו במידע אישי. עם זאת, אם אתה תושב קליפורניה ואנו יודעים שאתה מתחת לגיל 16, לא נמכור את המידע האישי שלך אלא אם (i) אתה בן 13 ומעלה וסיפקת הסכמה לבחירה ואישר את הבחירה, או (ii) אתה מתחת לגיל 13 וההורה או האפוטרופוס שלך סיפק אישור חיובי למכירה זו. אם אתה או ההורה או האפוטרופוס סיפקת הסכמה לביטול הסכמה, תוכל לשנות את דעתך בכל עת על ידי מילוי הטופס כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

(ד) זכות ללא הפלגה יש לך את הזכות שלא לקבל על ידינו יחס מפלה בגין מימוש זכויותיך.

(ה) סוכן מורשה אתה יכול לייעד סוכן מורשה להגיש בקשות בשמך. עם זאת, נדרש הוכחה בכתב לאישור הסוכן לעשות זאת ולאמת את זהותך ישירות.

6. זכויות תקנון הגנת הנתונים הכללי (GDPR) ליחידים אשר ממוקמים באזור הכלכלי האירופי (EEA)

החברה שלנו רוצה לוודא שאתה מודע היטב לכל זכויות הגנת הנתונים שלך. כל משתמש זכאי לדברים הבאים:

הזכות לקבל מידע - יש לך את הזכות לקבל מידע ברור, תמציתי וניתן להבנה בקלות על מה החברה שלנו עושה עם הנתונים שלך.

זכות הגישה - יש לך את הזכות לבקש מחברתנו עותקים של הנתונים האישיים שלך. אנו עשויים לגבות ממך תשלום קטן עבור שירות זה.

הזכות לתיקון - יש לך את הזכות לבקש מהחברה שלנו לתקן כל מידע שלדעתך אינו מדויק. יש לך גם את הזכות לבקש מחברתנו להשלים מידע שלדעתך אינו שלם.

הזכות למחוק - יש לך את הזכות לבקש מהחברה שלנו למחוק את הנתונים האישיים שלך, בתנאים מסוימים.

הזכות להגביל את העיבוד - יש לך את הזכות לבקש מחברתנו להגביל את עיבוד הנתונים האישיים שלך, בתנאים מסוימים.

הזכות להתנגד לעיבוד - יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד החברה האישית שלך על ידי החברה שלנו, בתנאים מסוימים.

הזכות לניידות נתונים - יש לך את הזכות לבקש מהחברה שלנו להעביר את הנתונים שאספנו לארגון אחר, או ישירות אליך, בתנאים מסוימים.

אם תגיש בקשה, יש לנו חודש אחד להשיב לך. אם ברצונך לממש כל אחת מהזכויות הללו, אנא מלא את הטופס כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

התקשר אלינו למספר: 888-359-2483 והתייחס לזכויות הפרטיות

כתוב לנו בכתובת:
קבוצת TriCal
Attn: זכויות פרטיות
ת.ד. 689
דרום אורנס, NC 28388

7. צור קשר

אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות זו, או לשיטות העבודה שלנו הקשורות לאתר זה, אנא מלא את הטופס כאן: https://my.datasubject.com/16BPeESIcR3eX2nLl/8350

התקשר אלינו למספר: 888-359-2483 והתייחס לזכויות הפרטיות

כתוב לנו בכתובת:
קבוצת TriCal
Attn: זכויות פרטיות
ת.ד. 689
דרום אורנס, NC 28388